Bockting Ontwerpers is een team van twee ervaren ontwerpers/adviseurs,
dat beschikt over een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde collega’s, tekstschrijvers, fotografen, illustratoren en productiebedrijven. We zijn van begin tot eind bij de realisatie van projecten betrokken en opereren snel en efficiënt, zonder hoge overheadkosten.

Wij willen een positieve bijdrage leveren aan de identiteit van financiële en zakelijke dienstverleners, uitgevers, culturele instellingen en individuele professionals.

Wie zijn zij, hoe worden zij gezien en hoe willen zij gezien worden?
Het wordt bepaald door de kwaliteit van hun produkten, dienstverlening, de omgeving waarin zij zaken doen, het optreden van medewerkers.
En door onderscheidende, op maat gesneden communicatie.
Ons werk is het realiseren van informatieve uitingen, die verrassen, interesse opwekken, een reactie oproepen. Zorgvuldig geconcipieerd, geformuleerd, geïllustreerd, vormgegeven en perfect uitgevoerd. Presentaties, waarop onze opdrachtgevers trots zijn en de ontvangers ervaren als een geschenk.
Dat bereiken we niet door klakkeloos uit te voeren wat gevraagd wordt of al bedacht is. We horen dan ook liever van u wat het probleem is, in plaats van een halve oplossing aangedragen te krijgen. We luisteren goed en kritisch naar u, stellen vragen, vormen ons een zo volledig mogelijk beeld van het onderwerp en vertalen dat in een voorstel.